Ambulante kliniek voor dieren

Dierenarts Bernadette Spaak uit Loosdrecht komt bij u thuis in de regio Gooi- en Vechtstreek met haar mobiele dierenkliniek om op afspraak al uw gezelschapsdieren en paarden te behandelen. Zij heeft zich gespecialiseerd in paarden en is dan ook Erkend Paardendierenarts.

Bernadette is een vrolijke, pittige tante die zich met veel plezier voor honderd procent inzet.

         

Zelf is ze opgegroeid met een groot aantal huisdieren zoals paarden, honden, katten, knaagdieren, kippen en papegaaien. Ze heeft gestudeerd in Utrecht en na haar opleiding ervaring opgedaan bij diverse gespecialiseerde klinieken.

Ruim een jaar geleden is ze begonnen in Loosdrecht met haar ambulante dierenkliniek die naast de standaard uitrusting ook is voorzien van echo en vele andere faciliteiten. Binnenkort wordt hier röntgenapparatuur aan toegevoegd.

Ze is gestart met deze fantastische service omdat ze in de praktijk heel veel mensen tegenkwam die niet in staat waren met hun huisdier naar een kliniek te gaan.

De ambulante kliniek voor dieren is zeven dagen in de week, dag en nacht bereikbaar. Van ’s-morgens negen tot ’s-avonds negen tegen een normaal tarief. Buiten deze uren geldt een avondtarief. Mocht ze een keer niet aanwezig zijn dan is er altijd een plaatsvervanger beschikbaar.

Voor meer informatie : www.ambulantekliniekvoordieren.nl