ANWB Wegenwacht

De ANWB introduceert pechhulp voor de (elektrische) fiets, bromfiets of scootmobiel.

Voor veel mensen is het een uitkomst deze nieuwe service. Denk maar eens aan een lekke band. Ook daarvoor kunt u hen bellen en dan komen ze zo snel mogelijk langs om u weer op weg te helpen. Het streven is binnen de 60 minuten.

Misschien denkt u: 'dat overkomt mij toch niet'. Maar pech onderweg kan iedereen overkomen, hoe goed u uw (elektrische) fiets, bromfiets of scootmobiel ook onderhoudt. Zeulen met een zware scooter is bijna niet te doen, zon ding weegt toch al gauw tussen de 70 en 90 kilo en met een lekke band wordt het nog moeilijker.

         

De ANWB is daar handig op in gesprongen met deze nieuwe service. Men probeert de reparatie ter plekke uit te voeren. Wanneer dit niet mogelijk is, wordt u naar een reparateur, naar huis of naar uw bestemming gebracht en een eventuele medereiziger mag ook mee. Deze service is wel persoonsgebonden.

Steeds meer mensen laten de auto staan en maken gebruik van een scooter. Even de stad in of een boodschap doen, eenvoudig voor de deur afstappen en geen problemen met parkeren.

Heeft u pech onderweg, bel dan met de ANWB Alarmcentrale, vertel uw probleem, dan komt een wegenwacht naar u toe en helpt u weer op weg. Zij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.