Beveiliging - Beter voorkomen dan genezen

Steeds meer particulieren gaan over op geavanceerde alarmsystemen vanwege het toenemende aantal vernielingen en inbraken. Voorheen waren dit soort systemen practisch onbetaalbaar. Tegenwoordig is er voor elke beurs een goed en betrouwbaar systeem beschikbaar.

Het is ook interessant om te weten dat veel verzekeringsmaatschappijen een korting op de premie geven wanneer u aan kunt tonen dat u goed beveiligd bent.

Een professioneel bedrijf dat zich hierin heeft gespecialiseerd, de particuliere markt scherp in de gaten houdt, concurerend werkt en tegemoet komt aan de meest uiteenlopende manieren van beveiligen, is HB Alarmsystemen B.V. in Badhoevedorp.

En van de nieuwste en betaalbare systemen op dit gebied is een draadloos alarm systeem dat speciaal is ontwikkeld voor gebruik in kleine ruimtes zoals een woonhuis, een werkplaats, een kiosk, een winkel, opslag of een garage. Maar ook voor afgelegen plekken zoals gemalen, schuren, stallen of boten etc.

Door de GSM communicatie en de mogelijkheid tot programmeren via GPRS is dit systeem bij uitstek geschikt voor deze toepassingen. Het is te bedienen via draadloze handzenders , maar ook via de mobiele telefoon.

Daarnaast kunnen er draadloze detectoren gebruikt worden, zoals een magneetcontact, een (huisdiervriendelijke) bewegingsdetector of draadloze brandmelders.

Alle verdere informatie vindt u op www.hbalarmsystemen.nl