IJs & Activiteitenboerderij van Herk

Gelegen aan de Oud-Loosdrechtsedijk 38a in Loosdrecht. Een groot melkveebedrijf met alles erop en eraan. Men kan in de boerderijwinkel terecht voor een stukje kaas, verse eitjes, natuurlijke suikervrije sappen en zelfgemaakt boerderij ijs in meer dan 50 smaken.

         
Daarnaast is het bedrijf ingericht als educatieve activiteitenboerderij voor kinderen. Een avontuurlijke ervaring. Struinen tussen de koeien, kalfjes, schapen, kippen en pony’s. En lekker ravotten in het hooi, trampoline springen, skelteren over het erf of een partijtje boerengolf spelen. Een leuk ontspannend spelletje in de weilanden tussen de dieren. Met een klompenstick, met zo min mogelijk slagen de bal in een ingegraven emmer slaan.
Waar kunnen kinderen beter leren waar hun eten vandaan komt dan op deze gecertificeerde educatieboerderij, waar ze zelf kunnen ervaren, ruiken en proeven.

         
De boerderij is tevens geschikt voor verschillende soorten feesten zoals begeleide kinderfeesten of een doe-het-zelf feest met diverse vermaak mogelijkheden in de hooischuur, op het erf en in de boomgaard. Daarbij kunt u losse opties bestellen zoals pannenkoeken eten, ponyrijden of een speurtocht.

         
Kortom een geweldig uitje voor jong en oud.
Neem uw kinderen ook eens mee naar de boerderij en bezorg ze een onvergetelijke dag.
www.ijsboerderijvanherk.nl