IJsclub Loosdrechtse Plassen 110 jaar

Voorzitter Jacob van der Meulen opende de jaarlijkse ledenvergadering van IJsclub de Loosdrechtse Plassen welke gehouden werd bij Hotel Restaurant Caf Heineke. De opkomst was enorm.
Jacob memoreerde dat er aan het begin van het jaar toch nog drie mooie winterse dagen zijn geweest waarbij zon 8000 kaartjes werden verkocht. Niet verkeerd en gezond voor de clubkas. Nadat alle punten zoals o.a. het aantrekken van meer jongeren en een nieuw onderkomen voor het machinepark behandeld waren en alle vragen beantwoord, was er de jaarlijkse verloting. Plaatselijke sponsoren hadden zich weer honderd procent ingezet waardoor het mogelijk was alle aanwezige leden te verassen met een leuke prijs.
Na afloop van de vergadering werd er onder het genot van een drankje natuurlijk veel bijgepraat.

         

IJSCLUB DE LOOSDRECHTSE PLASSEN - organiseert al 110 jaar recreatie- en marathonschaatsen op het natuurijs van de Loosdrechtse Plassen, de Vuntus en het Loenderveen. Tijdens evenementen zijn de koek en zopie onmisbaar, leden kunnen een vergunning aanvragen voor de eerste drie plassen, de Vuntus, het Loenderveen en aangrenzende vaarten. Er worden maximaal 20 stuks uitgegeven.
Wanneer u lid wil worden van de ijsclub kijk dan even op de website www.ijlp.nl Hier vindt u alle gegevens.
Laten we hopen dat het weer een ouderwetse strenge winter wordt zodat we met zn allen weer volop kunnen genieten van het schaatsen op natuurijs.