Ondanks slecht weer, jaarmarkt druk bezocht

Al ruim 30 jaar organiseert de Stichting festiviteiten ’s-Graveland de jaarmarkt op het Noordereinde en niet zonder succes.

         

Het viel dan ook niet mee om een plekje te bemachtigen, want alle parkeerplekken in de wijde omgeving waren bezet. Er moest dus flink gewandeld worden.
Veel mensen die hier jaarlijks komen recreëren maken een dagje vrij om deze gezellige jaarmarkt te kunnen bezoeken. Naast de bekende marktkramen en oude ambachten was er ook volop muziek en entertainment. Het kermisterrein stond vol met attracties en er waren diverse boerderijdieren aanwezig.
De alpaca’s waren het meest in trek, men verwonderde zich over hun mooie grote ogen. Kinderen waren ook helemaal gefascineerd van deze dieren en vroegen glunderend wanneer ze nu eindelijk eens gingen spugen.
Ook bij de hengelsportkraam deed men goede zaken. Zoals altijd hadden ze weer leuke aanbiedingen. Zelf kon ik het natuurlijk ook niet laten om weer eens een nieuw hengeltje en wat kunstaas aan te schaffen.
Op de momenten dat er ineens een flinke bui naar beneden kwam, leek het net een stoelendans, iedereen haastte zich om onder een tentzeil te kunnen schuilen.
Ondanks het slechte weer was het toch een zeer geslaagde jaarmarkt.