En toen was er licht


Er wordt in het algemeen weinig aandacht besteed aan de juiste verlichting in huis. Terwijl goed en sfeervol licht zeer belangrijk is. Al is uw huis nog zo mooi ingericht zonder het juiste licht komt het niet tot zijn recht. Licht kan ook een rustgevende invloed hebben.
Hoe kiest u de juiste verlichting: er moet een samenspel zijn zoals bijvoorbeeld in de huiskamer een goede heldere verlichting en een sfeerverlichting. En in de keuken moet je goed kunnen zien, dus daar is een heldere verlichting aan te raden.
Sfeer in huis maak je hoofdzakelijk met licht. Het lijkt zo makkelijk, maar het valt niet mee om de juiste lichtbron te kiezen. Veelal maakt men een beginkeuze en hier veranderd weinig aan.
Daarom experimenteer eens met licht, ook met de bestaande verlichting die u hebt. U zult versteld staan van de mogelijkheden.
Tegenwoordig wordt het steeds moeilijker een gespecialiseerde lampenzaak te vinden die u van een goed advies kan voorzien.
Lampenshop Ledpaleis
Sinds 2015 is er op de Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum een lampenshop met een ruim assortiment aan verlichting gevestigd. Tevens vindt u daar exclusieve designlampen. De Lampenshop Hilversum maakt deel uit van de webshop het Ledpaleis www.ledpaleis.nl