Lekker gegeten - Recensie Dynasty

Rubriek over lekker eten en drinken, van eetcafé tot culinair paradijs, in en om het Gooi

Chinees Indisch Restaurant Dynasty gevestigd in winkelcentrum de Meenthof in Kortenhoef.

             

Een gezellig restaurant met een uitstekende en uitgebreide aziatische keuken. U kunt hier ook terecht als u vegetarisch wilt eten of een voedselallergie heeft waardoor u bepaalde voedingsmiddelen zoals ve tsin, gluten, noten of lactose niet kunt verdragen.

De huidige eigenaar Kang Chung Fu heeft het restaurant 5 jaar geleden overgenomen van zijn zus die het in de tien jaar daarvoor gerund heeft.

De laatste vijf jaar is er veel veranderd. Kang die uit een horeca familie komt heeft zijn uiterste best gedaan en is er in geslaagd het restaurant naar een hoger niveau te brengen. Het interieur heeft een frisse strakke uitstraling gekregen, de bediening is uitstekend en men proeft gewoon dat alles dagvers is bereid. Mijns inziens zijn de prijzen zeer reeël en kan men familie of vrienden nog eens uitnodigen voor een etentje. U zult hier beslist geen spijt van krijgen.

         

Watersporters en vissers weten de weg naar dit restaurant ook te vinden. Regelmatig tref ik mensen aan langs de waterkant, heerlijk genietend van een afhaalmaaltijd van dit restaurant.

Wilt u een keer een diner bij u thuis laten bezorgen of heeft u iets te vieren, geef ze dan even een belletje om te informeren naar de mogelijkheden.

Voor verdere informatie :

‘Dynasty’ Chinees Indisch Restaurant
Meenthof 8
1241 CP Kortenhoef
Telefoon: 035 - 6561156
Internet: www.dynasty-online.nl