Mosselen eten op de dijk

Viskwekerij Neeltje Jans is een dynamisch mosselkweekbedrijf uit Zeeland met 100 jaar ervaring in mosselen. Gelegen aan de Stormvloedkering, vlakbij Vrouwenpolder, kweekt het bedrijf hang- en bodemcultuur mosselen van topkwaliteit. Ervaring met de mosselteelt wordt in dit bedrijf van generatie op generatie doorgegeven.

Neeltje Jans beschikt over voedselrijke mosselpercelen in de Oosterschelde en de Waddenzee en is eigenaar van de grootste hangmosselkwekerij van Nederland. De hangmosselen hangen hoog in voedselrijk water aan lange touwen.

De kwekerij, ooit gestart als experiment van een ervaren bodemmosselvisser is inmiddels uitgegroeid tot een innovatief werkend bedrijf.

Viskwekerij Neeltje Jans wil voldoen aan de vraag naar een subliem product. Daarom houden zij de hele productieketen in eigen hand: van het mosselzaad, de teeltmethoden, het oogsten van de mosselen, de verwatertechnieken tot en met het verpakken en het transport. Daarnaast investeert Viskwekerij Neeltje Jans voortdurend in nieuwe, zelfontwikkelde technieken.

Mosselen moeten altijd vers zijn. Zij kunnen een versheids garantie geven omdat zij over eigen transport beschikken. De mosselen worden rechtstreeks geleverd vanuit de viskwekerij.

Van deze heerlijke verse hangcultuur mosselen kunt u genieten van 4 t/m 10 juli 2013 tegen een zeer vriendelijke prijs bij Hotel Café Restaurant Heineke aan de Oud-Loosdrechtsedijk in Loosdrecht, waar het goed toeven is.

Bij inlevering van dit artikel uit de Triangel krijgt u bij uw mosselen een gratis glas wijn aangeboden.