Onder de loep - Leurs Interieurbouw 

 Leurs Interieurbouw


Leurs Interieurbouw is een modern kleinschalig en flexibel bedrijf, dat zich richt op het ontwerpen en vervaardigen van meubels en interieur projecten. Het bedrijf is sterk in maatwerk.
Leurs Interieurbouw
De drijvende kracht achter het bedrijf is Jeroen Leurs. Op jonge leeftijd wist hij al dat het vak van meubelmaker wilde leren. Na de VMBO bouw opleiding heeft hij zijn diploma aan het Hout- en Meubileringscollege te Amsterdam gehaald. Is vervolgens zes jaar werkzaam geweest bij Horstermeer Interieuren en heeft daar de nodige ervaring opgedaan als interieurbouwer. Hierna is hij nog twee jaar in dienst geweest bij Meubelmakerij Laurens Veltmeijer te Laren. Hier heeft hij nog meer ervaring opgedaan in het bewerken van exclusieve materialen en fineersoorten. Uiteindelijk heeft hij de beslissing genomen om zelfstandig verder te gaan. Leurs Interieurbouw bestaat sinds 2010 en is begonnen in een kleine werkplaats te Hilversum. Inmiddels is het bedrijf verplaatst naar een grote bedrijfsruimte in Kortenhoef en heeft hij iemand in dienst genomen. 
Leurs Interieurbouw
Omdat ze graag op de hoogte blijven van de laatste vernieuwingen en innovaties op het gebied van meubelmaken nemen zij geregeld deel aan relevante cursussen en trainingen op het gebied van spuittechnieken, driedimensionaal tekenen, parket leggen en meer. De hoofdactiviteit is het vervaardigen van meubels op maat in de breedste zin van het woord. Hierin is alles mogelijk van klassiek tot modern en van unieke projecten tot kleine serieproducties. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij hen hoog in het vaandel daarom werken zij met de nieuwste technieken en materialen en blijven ook steeds vernieuwen en innoveren. Leurs Interieurbouw kan u helpen met specifieke eisen, maar ook het ontwerpproces.
Leurs Interieurbouw keuken
De ontwerpfase voeren zij veelal in eigen beheer uit. Door nauw in contact te blijven met de klant proberen ze aan de hand van een aantal gesprekken en het laten zien van verschillende materialen en mogelijkheden een ontwerp te maken wat helemaal aan de wensen van de klant voldoet. In de ontwerpfase maken ze gebruik van de laatste ontwikkelingen. Ze proberen de klant een zo duidelijk mogelijk beeld te geven, hierbij moet u denken aan kleuren, tekeningen en driedimensionale presentaties. Het kan zo zijn dat u gekozen heeft voor een interieurarchitect ook dan kunnen zij u van dienst zijn. In samenspraak met de architect kunnen zij uw droom interieur vervaardigen.

Ook voor verbouw van en aan uw woning bent u bij hen aan het juiste adres. Uit ervaring is gebleken dat als het interieurontwerp al in een vroeg stadium van de bouw of verbouw wordt geďntegreerd dit het beste eind resultaat oplevert. Het is dan al mogelijk tijdens de bouw of verbouw rekening te houden met het interieur zodat er in een later stadium geen concessies moeten worden gedaan op het gebied van design en gebruiksgemak. Vaak komt het voor dat in de laatste afwerkingsfase van een project blijkt dat het beter was geweest als een muur of deur net even anders was geplaatst, dan word er vaak een tussenoplossing bedacht, waarbij word afgedaan aan afwerking of gebruiksgemak. Om dit soort voorbeelden te voorkomen kunnen ze u al in een vroeg stadium begeleiden om zo het interieur waar u in woont volledig naar wens te vervaardigen.

Zij beschikken over een eigen meubelspuiterij. Hierdoor zijn zij niet afhankelijk van een derde partij voor het spuitwerk en kunnen zij de levertijden in eigen hand houden en voor het opknappen en restaureren van uw oude meubels kunt u ook bij hen terecht.