OneFly 26 - 27 maart 2011

Peeters Hengelsport organiseert wederom de OneFly, in samenwerking met jachthaven Ottenhome te Kortenhoef, langs de N201. Toegang en parkeren zijn gratis.

Tijdens dit weekend wordt gestreden om de felbegeerde OneFly Championship 2011. Deelname aan de OneFly wedstrijd is 30 euro per persoon. U kunt zich opgeven bij Peeters Hengelsport, Rijnstraat 194, Amsterdam, telefoon 020-6441350.

De wedstrijd verloopt als volgt : De deelnemers moeten proberen zoveel mogelijk forellen te vangen, die in de haven van Ottenhome zijn uitgezet. Ze mogen echter maar één, van te voren uitgezochte, kunstvlieg gebruiken. Raken ze hem kwijt, dan is voor hun de wedstrijd voorbij. De grote finale vindt plaats op zondag.

Net zoals vorig jaar zijn er weer verschillende stands van importeurs en groothandelaren met hengelsportartikelen en speciale aanbiedingen. Er worden vliegbinddemonstraties gegeven door bekende vliegbinders. Reisbureaus zijn vertegenwoordigd om visreizen onder de aandacht te brengen. En natuurlijk is de Vereniging Nederlandse Vliegvissers ook weer aanwezig.

Tijdens beide Onefly dagen wordt er een tombola gehouden, waarbij weer leuke prijzen te winnen zijn. De trekking is op zondag na de wedstrijd. Uitslagen komen vanaf 28 maart op de website www.peetershengelsport.nl te staan. Prijs per lot € 1,00, per 6 loten € 5,00 per 12 loten € 10,00.

Natuurlijk kunt ook alleen maar komen kijken en genieten van de gezellige sfeer. Het restaurant is geopend voor een hapje en een drankje. Tot ziens bij Ottenhome www.ottenhome.nl