Paardenspul – De paardenverzekering

Een eigen paard brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee.
Veel mensen hebben nog steeds alleen een WA verzekering.
De financiële gevolgen door ziekte of ongeval kunnen groot zijn. Maar niet alleen het paard, ook de ruiter of amazone lopen risico. Een ongeluk zit in een klein hoekje en wat dan? Ook wanneer een paard in pension staat, bent u zelf verantwoordelijk voor alles.           
Om de kosten binnen de perken te houden is het verstandig een goede verzekering af te sluiten. Niet alleen voor het ongevallenrisico voor de ruiter maar ook een aansprakelijkheidsverzekering voor schade door het paard veroorzaakt.
Verlies of beschadiging van de harnachementen, trailer of het rijtuig zijn ook te verzekeren.
Tevens bestaat de mogelijkheid om tegen een zeer lage premie de wettelijk verplichte aansprakelijkheidsdekking, al dan niet inclusief het cascorisico, van uw paardenvrachtauto voor het vervoer van uw paarden te verzekeren.
Hippo International BV heeft hiervoor als enige de beste polis tegen de allerlaagste premie.
Hippo International BV gaat echter nog een stap verder en biedt maatwerkpolissen voor dekhengsten, stoeterijen, veulens, internationale transporten en operaties.
Bij Hippo International BV kan een paard levenslang of voor een bepaalde tijd verzekerd worden. Wanneer een paard meer risico loopt of tijdelijk ergens anders moet verblijven, kan dit uitkomst bieden. Ongeacht of dit particulieren of bedrijven betreft. Alle verzekeringen kunnen voor iedereen worden afgesloten, zelfs voor hele evenementen, waaronder een military of veiling. Hippo International BV werkt met drie verschillende verzekeringsvormen: Hippo Standaard Paardenverzekering, Hippo Plus Paardenverzekering en Hippo All-in Paardenverzekering.
De dekking van de paardenverzekering die zij aanbieden is een complete dekking voor het leven c.q. bruikbaarheid van het paard. Inclusief brand, diefstal en levensreddende operaties.
Laat u goed informeren. U kunt als u wilt het hele pakket zelf samenstellen. Voor meer informatie kijk op: www.hippo-international.nl.