Eetcafé Robberse Eiland in Loosdrecht

Gelegen aan de Oud-Loosdrechtsedijk 234 met terras aan het water, waar u zowel binnen als buiten kunt genieten van het uitzicht op de Vuntusplas.
Dit is niet zomaar een eetcafé, maar één met een doel. Het is namelijk een project van Abrona voor mensen met een verstandelijke beperking. Het doel van dit project is de ontmoeting tussen mensen met en zonder een beperking te bevorderen. Op deze locatie werken dan ook mensen met een verstandelijke beperking onder professionele begeleiding, naast andere medewerkers, zowel in de keuken als in het restaurant.
Abrona is een christelijke organisatie, gespecialiseerd in dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Ongeveer 1700 professionele en gedreven medewerkers en ruim 700 vrijwilligers zetten zich dagelijks in.
Zij bieden aan 2000 cliënten ondersteuning bij het wonen, werken, leren, logeren, dagopvang en ambulante begeleiding. Een aantal cliënten kan op deze wijze ook doorstromen naar een baan in het reguliere bedrijfsleven.

         Eetcafé Robberse Eiland in Loosdrecht

De sfeer is gezellig en ongedwongen. Bij binnenkomst in het restaurant, zie je meteen al dat iedereen plezier heeft in hetgeen hij of zij, vol overgave doet. Ze hebben een groot aanbod van lunch-, vergader-, feest-, vaar- en diner-arrangementen vanaf 10 tot 35 personen. Men beschikt tevens over een trouwlocatie, een zaal met beamer en geluidsapparatuur.
Ook verzorgen zij koude en warme buffetten, waaronder verschillende stamppotten. Wanneer men de menukaart bekijkt ziet men al gauw dat de prijzen bijzonder schappelijk zijn en ik kan u verzekeren dat het eten voortreffelijk is.

Abrona Robberse Eiland
Oud Loosdrechtsedijk 234
1231 NH Loosdrecht
Tel.: (035) 577 99 17
Email: robberse.eiland@abrona.nl
Website: www.robberseeiland.nl