Schadenet Knopper viert 75-jarig jubileum

Schadenet Knopper is van oudsher een familiebedrijf. Opgericht als autospuitbedrijf in 1939 op de Oude Loswal 8-9 in Hilversum door Maarten Knopper senior, de opa van de huidige generatie, Marc en Frank.

     

Hij begon met het schilderen van biezen op spatborden en afbeeldingen zoals fruitmanden op de auto van de groenteboer of worsten op die van de slager.
Tijdens de oorlog is de zaak gesloten geweest omdat hij niet voor de Duitsers wilde werken. Om toch de kost te kunnen verdienen hield hij zich bezig met het beschilderen van decoratieborden.
In 1956 werd het bedrijf voortgezet met 2 vennoten: Anco Knopper en Maarten Knopper junior. Om het bedrijf uit te breiden is Anco Knopper in 1962 een autoplaatwerkerij begonnen in de 2e Nieuwstraat.
In 1985 is het bedrijf verhuisd naar een pand aan de Franciscusweg welke vijftien jaar later verbouwd en vergroot werd.

                 

Inmiddels werkt de vierde generatie Jordy Knopper ook in het bedrijf.
Schadenet Knopper is een compleet autoschadeherstelbedrijf voor alle merken. Zij maken gebruik van de modernste apparatuur, de nieuwste materialen en technieken, alternatieve reparatiemethodes zoals uitdeuken zonder spuiten en zijn gecertificeerd als Duurzaam Bedrijf. Door het gebruik van watergedragen Hi-Tec autolakken combineren zij het mooiste resultaat met een minimale belasting voor het milieu.
Schade is sowieso geen prettige ervaring. De firma Knopper stelt zich dan ook ten doel de klant zoveel mogelijk te ontzorgen zodat deze weer met een positief gevoel de deur uit gaat.