Smullen buiten de deur

We mogen graag een hapje buiten de deur eten, gemakkelijkheidshalve of gewoon omdat we het gezellig vinden om verwend te worden met culinaire hoogstandjes. Altijd zijn we weer op zoek naar iets nieuws, maar vallen ook vaak terug op onze oude vertrouwde adresjes waar we honderd procent zeker zijn van een gastvrije ontvangst en een heerlijke maaltijd.

smulpaap

Als je zo vaak uit eten gaat als wij, dan kom je natuurlijk ook wel het één en ander tegen en dat maakt het juist zo aantrekkelijk. Vaak ontmoet je leuke en interessante mensen en soms kun je je ook flink ergeren, zoals laatst. De bediening die je uren laat wachten, wat vaak te wijten is aan personeelsgebrek. De beste man zag door het bos de bomen niet meer, liep met een rood paniekerig gezicht rond en stond bij mensen een bestelling op te nemen, terwijl hij zich helemaal vergat en ongegeneerd aan de familiejuwelen stond te krabbelen.

En hebben we het verscheidene malen meegemaakt dat een maaltijd door gebrek aan versheid nog net niet het bord af wandelde.

Het is ook erg belangrijk dat de sanitaire voorzieningen optimaal zijn, is dit niet het geval, dan hebben wij al gegeten en gedronken.

Bon appetit!