Alternatieve behandelingsmethoden bij artrose:

Synofit


Naar aanleiding van de vele reacties die ik heb gekregen op het artikel “Artrose, wat kun je eraan doen” wat ik een tijdje terug had geschreven, ben ik op onderzoek gegaan, aangezien veel mensen ook in onze directe omgeving aan deze aandoening lijden. Heb contact gezocht met diverse deskundigen op het gebied van alternatieve geneeswijzen aangezien de reguliere geneeskunde zich beperkt tot medische ingrepen en pijnstillers.

Via de paardensport heb ik het middel Synofit gevonden waar het als een wondermiddel bekend staat. Heb contact gezocht met de fabrikant deze verzekerde mij dat het beslist niet alleen een paardenmiddel is. Hij liet weten dat Synofit is getest door verschillende Nederlandse apothekers en therapeuten: bij 60% van de patiënten met gewrichtsproblemen die 40 dagen Synofit gebruikten, werden pijn en zwelling in de gewrichten minder en de gewrichtsmobiliteit werd beter; na 80 dagen merkte 70% van de patiënten dit.

De unieke combinatie van Curcumine met de Groenlipmossel maakt Synofit effectiever dan andere natuursupplementen, omdat de ingrediënten van Synofit elkaars ontstekingsremmende werking kunnen aanvullen of zelfs versterken. Het gebruik van farmaceutische pijnstillers, de NSAIDs, gaat gepaard met vervelende bijwerkingen; Synofit laat geen bijwerkingen zien, ook niet na langdurig gebruik.

Na al deze positieve berichten wilde ik zelf wel eens de proef op de som nemen en heb ik twee proefpersonen gevonden, één met zware en de ander met lichte artrose. Deze hebben nu een kuur ondergaan met een zeer positief resultaat. De persoon met de lichte artrose voelde na twee weken al verbetering, had minder pijn en kon zich beter bewegen. De ander pas aan het einde van de kuur. De fabrikant had aangegeven dat er soms een dubbele kuur nodig is om tot een goed resultaat te komen. Ook had hij duidelijk laten weten dat niet iedereen er baat bij heeft. Dit heeft vanzelfsprekend te maken met de ernst van de aandoening. Wanneer u geïnteresseerd bent kunt u meer informatie vinden op de zeer uitgebreide website: www.synofit.nl.
Tevens kunt u kijken op www.bewegenzonderpijn.com

Wanneer u deze mogelijkheid niet hebt, neem dan even contact met ons op, wij zenden u dan gratis de gegevens toe. In de volgende uitgave behandelen wij de magnesium producten van Zechsal, waar ook goede resultaten mee behaalt worden.