Vakantie in eigen land


Vakantie in ons eigen mooie landje is voor veel mensen onbetaalbaar geworden. Vooral wanneer er een paar kinderen meegaan, moet er diep in de buidel worden getast. Vele pretparken en attracties vragen de hoofdprijs. Voor een dagje dierenpark met twee volwassenen en twee kinderen betaald u al gauw tachtig euro entree en dan moet er natuurlijk ook nog wat gegeten en gedronken worden. Pretparken zijn zelfs nog iets duurder. Zo'n paar daagjes op stap met de familie kost een vermogen. Voor deze prijzen kun je tegenwoordig wanneer je een beetje vroegtijdig boekt een geweldige vakantie houden in de zon.
Daarom besluiten steeds meer mensen hun vakantie in het buitenland door te brengen en bij veel reizen is alles inclusief.
In Engeland is het nog wat extremer daar liggen de prijzen beduidend hoger als bij ons. Duitsland wint steeds mee aan populariteit. Het eten is goed en goedkoop. Prijzen van hotels en campings zijn zeer redelijk te noemen. travemuende
Vooral Noord-Duitsland en in het bijzonder de Oostzee kust is een aanrader, veel natuur en een ruim aanbod van hotels, pensions en campings. Ze zijn er vriendelijk, behulpzaam en correct.