Alternatieve behandelingsmethoden bij artrose:

Zechsal pure magnesium producten

zechsal logo

Artrose en gewrichtspijn
Artrose en gewrichtspijn als gevolg van de degeneratie van kraakbeen en/of problemen met de spieren zoals krampen, spasmen, tintelingen, verkleumdheid en tremoren kunnen symptomen zijn van een tekort aan magnesium.

Wist u dat magnesium in de top drie staat van de meest essentiële levensbehoeftes van de mens?
Magnesium vervult een hoofdrol in onze energiehuishouding: het is van vitaal belang voor meer dan 350 enzymatische processen. Een goed magnesiumgehalte in het lichaam is de basis voor een goede gezondheid. Teveel magnesium wordt meteen door het lichaam afgescheiden. Echter, veel mensen hebben geen overschot maar een tekort aan magnesium.
De lijst met symptomen van magnesiumtekort is lang.

Een beetje maar vaak
Het lichaam heeft constant magnesium nodig en heeft geen effectieve methode om het vast te houden. Toediening via de huid maakt het mogelijk 'een beetje maar vaak' te doseren en dat is ideaal voor het op peil houden van uw gezondheid. Begin langzaam, gebruik een beetje per keer en herhaal regelmatig. Bij voorkeur meerdere malen op een dag!

Zechsal
Zechsal wordt gewonnen in Tripscompagnie, een plaatsje vlakbij Veendam. Hier werd in 1982 begonnen met het winnen van een unieke zoutlaag uit de Zechstein zee. Deze zee is 250.000.000 jaar geleden ingedroogd.
Vanuit de ondergrondse zoutlagen van de Zechstein zee wordt op diverse plaatsen in Polen, Duitsland en Nederland zout gewonnen. De meeste vindplaatsen betreffen natriumchloride (keukenzout). In Nederland ligt de bekendste bron daarvan in Boekelo. De bron bij Tripscompagnie bestaat hoofdzakelijk uit magnesiumchloride. In de hele wereld zijn er circa 10 van dergelijke bronnen die in exploitatie zijn. De bron in Tripscompagnie is erkend als de zuiverste (vrij van vervuiling) en het hoogst geconcentreerd. Het magnesiumzout in vaste vorm bevat 47% magnesiumchloride.

zechsal pure magnesium producten

Producten
Zechsal magnesium producten zijn: body cream, gel, olie, shampoo, voetenbad, dobberbad, deodorant en bodyscrub.
Tevens kunt u een zelfdiagnosepakket bestellen.
zechsal zelfdiagnosepakket
Meer informatie vindt u op: www.zechsal.eu